LES FAMILIES

L’educació dels infants és una competència compartida entre pares, mares i docents.
Les famílies i l’escola tenim un objectiu comú, col•laborar de manera activa en l’educació de la canalla.
La família ha de ser part integrant de l’escola, per això facilitem i promovem els canals de comunicació i participació :

2.1 Panells informatius
L’escola disposa de diferents espais on informem a la família de festes, trobades, activitats, xerrades… Hi ha un panell informatiu general a l’entrada de l’escola i a les classes. En aquests últims les mestres exposem les activitats que s’han de fer cada dia i informacions que poden ser útils pels pares.

2.2 Entrevistes.
Fem sempre una entrevista al inicià l’escolarització entre els pares i les mestres per conèixer l’infant, durant el curs per demanda de les mestres o bé de la família.

2.3 Reunió de classe
Trobada on parlem de temes pedagògics, del moment evolutiu dels infants i presentem la programació d’activitats pensada per portar a terme amb el grup . Aquesta reunió la fem a finals de setembre quan hem acabat el període d’adaptació .

2.4 Grup de WhatsApp de cada classe
Cada classe tenim un grup de wassap de pares i mestres , on les mestres pengem fotografies d’activitats , experimentacions , jocs … i els pares comentaris sobre les mateixes.

2.5 Festes populars
Les famílies participen i col•laboren en la festa de Nadal i en la festa de graduació. La festa de graduació és una festa de comiat pels alumnes que el curs següent passen a l’escola , la fem a finals de juny abans no marxi ningú de vacances.

2.6 Consell Escolar de centre
És l’òrgan de participació del centre. Els representants són pares, mares, mestres, personal de serveis, i un representant de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès.