ELS ESPAIS

1. LES CLASSES
Totes les nostres classes són molt amplies i il•luminades, cada classe fa 53, 60 m2 i a més 6 m2 per l’espai dels canviadors. Totes les classes disposen d’espai diferenciat pel canviador amb wàters i piques per rentar-se ,I totes tenen sortida directa al pati i a més la classe destinada als nadons disposa també d’un espai separat pel descans.

A les classes distribuïm l’espai per racons de joc, adaptant aquests a les característiques de l’edat dels infants de cada grup. Les joguines i materials de les classes es van renovant a mida que les necessitats dels infants ho requereixen, oferint als nens i nenes materials i joguines ben variades per tal de cobrir els seus interessos.

CLASSE DELS CARGOLS: Aquesta és la classe dels més petits de l’escola. Els nens i nenes que tenen entre 4 mesos i 1 any d’edat. Aquesta classe disposa a més amés de l’ espai amb el canviador un espai separat pel descans .
CLASSES TORTUGUES: Aquesta és la classe dels nens i nenes que tenen entre 1 i 2 anys d’edat.
CLASSE ABELLES: Aquesta és la classe dels nens i nenes més grans de la llar els de 2 a 3 anys.

2. ALTRES ESPAIS
Sala de psicomotricitat: La sala de psicomotricitat és un espai on cada classe realitza la sessió de psicomotricitat un dia fixa a la setmana.
Vestíbul d’entrada . Fem servir el nostre gran vestíbul per fer diverses festes popular al llarg del curs.

Menjador: Aquest és l’espai on dinen tots els nens i nenes de la llar que es queden al servei de menjador .

Cuina: La cuina de la llar és gran i funcional , però el menjar no es cuina aquí ja que son els pares que porten cada dia el menjar dels seus fills/es.

Sala polivalent: Aquest és un espai que utilitzem com a dormitori per fer la migdiada tots els alumnes que es queden a dinar a l’escola. També l’utilitzem per fer les activitats de llum.

El pati: L’espai del pati es un espai de trobada i de relació entre tots els nens i nenes de l’escola. Si el temps ho permet gairebé cada matí sortim una estona al pati a jugar. Els nens i nenes més grans de l’escola també hi van una estona a la tarda, abans de berenar.
Tenim la gran sort de tenir un gran pati , que disposa d’espais diferenciats: un sorral amb material per a jugar (galledes, pales, motlles, rasclets..), un llarg porxo on els alumnes gaudeixen amb les bicis i motos de que disposem , un gran tobogan amb un ampli tendal pel dies de més sol, diversos gronxadors . També dins del pati hi ha una zona vallada destinada als mes petits amb terra tou i amb joguines adaptades a la seva edat que també disposa de tendal.
Quan fa bon temps podem celebrar alguna de les festes populars al pati com ara la festa de comiat dels nens i nenes que marxen de l’escola .

El despatx: Aquest és un espai on organitzem i preparem la documentació necessària per a la gestió de l’escola: documents per a l’administració, documentació interna de les classes, per a les famílies…

Sala de mestres: En aquest espai és on duem a terme les reunions d’equip de manera periòdica.